Chromin Maastricht BV

Uw vertrouwde partner voor al uw slijtage- en corrosieproblemen

Voor slijtage- en corrosieproblemen heeft Chromin Maastricht BV een aantal behandelingen, waardoor de metalen slijtvast en corrosiebestendig worden.

Chromin Maastricht BV was voor haar oprichting in 1977, een afdeling onder de naam Interchroom, van de Maastrichtse Machinefabriek. Toen in 1976 de Maastrichtse Machinefabriek failliet ging hebben de heren Castermans en Middelhuis de afdeling voortgezet onder de bedrijfsnaam Chromin Maastricht BV.

Van 1977 tot 1982 in een bedrijfspand aan de Punterweg in Maastricht. In 1982 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Sleperweg 31 waar in het nieuwgebouwde pand werd begonnen met de productie. In 1988 is de omvang van het bedrijf verdubbeld door de bouw van een tweede bedrijfshal. In 1995 is vervolgens een derde hal van 350 m² bijgebouwd en zijn onze materiaalonderzoek mogelijkheden sterk uitgebreid. In 2001-2002 heeft nieuwbouw en renovatie van de kantoorruimten, archief en verkoopruimte plaatsgevonden.In 2006 is een productiehal van ongeveer 650m² toegevoegd om het behandelen van grotere delen mogelijk te maken.

Chromin Maastricht BV anno 2013, in een nieuw modern jasje, met nieuwe en geoptimaliseerde processen, zoals het Inchromeren en met nieuwe spuittechnieken Plasdia® en Plasmet®, maar nog steeds uw vertrouwde partner voor al uw slijtageproblemen.De heer Castermans is momenteel de directeur-eigenaar van Chromin Maastricht BV