01/05/2024

Breng een gratis bezoek aan het Food Tech Event 2024

Op 15 en 16 mei vindt in de Brabanthallen in Den Bosch weer het Food Tech Event plaats, dé vakbeurs voor voedselproductie- en verwerking. Op de beurs ontdekt u de laatste technieken en innovaties in de branche. Ook Chromin is van de partij om bezoekers te informeren over voedselveilige manieren om slijtage en corrosie te voorkomen en anti-kleefeigenschappen te verbeteren. We nodigen u van harte uit voor een gratis bezoek!

In de voedingsindustrie is voedselveiligheid een absolute vereiste. In onze dagelijkse praktijk komen we veel vragen tegen van klanten die juist op dit onderdeel tegen uitdagingen aanlopen. Op zoek naar een voedselveilige oppervlaktebehandeling volgens EG 1935/2004 of een alternatief voor behandelingen met Cr6+ en PFAS / PTFE wijzen wij ze graag op onze chroomdiffusietechnieken. Zoals hardinchromeren: een hittebestendige, slijtvaste en corrosiebestendige techniek. En bovendien 100% hygiënisch.

 

Springt uw huidige coating van het oppervlak en vervuilt de productstroom? Ervaart u problemen met slijtage van machineonderdelen, waardoor productiestilstand ontstaat bij uw klanten aan de andere kant van de wereld? Zijn uw bevestigingsmaterialen niet gangbaar door het koudlassen van de schroefdraad? Loopt uw machine niet correct doordat deeg of andere vaste voedingsmiddelen zich hechten aan het oppervlak? U past rvs toe en toch roesten de onderdelen? Onze specialisten helpen u graag om een oplossing te vinden.

 

Tijdens het Food Tech Event staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bent u al bekend met ons bedrijf en onze duurzame technologieën? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom. We horen graag over uw ervaringen.

 

We hopen u en uw collega’s te mogen begroeten bij onze stand, nummer 87 in hal 3

Klik voor gratis registratie

 

FOOD24 banner_600x200 NL.jpg

 

 

Chromin 167.jpg
Quality right
through